BAŞKAN MÜJDECİ YENİDEN A TAKIMINDA

Türkiye 2023 seçimlerine son süratla giderken, Yeniden Refah; Yeniden Erbakan dedi!

 

 

BAŞKAN MÜJDECİ YENİDEN A TAKIMINDA

 

65 bini aşan katılımcı sayısı ile Türk siyasi tarihinin en kalabalık kongresi Ankara Arena’da 6 Kasım günü Yeniden Refah Partisi tarafından gerçekleştirildi. Dr. Fatih Erbakan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongrede ayrıca Erbakan’ın seçime giderken birlikte çalışacağı A Takımı da belli oldu. 

 

MÜJDECİ YENİDEN A TAKIMINDA

 

Yeniden Refah Partisi’nin en genç simalarından (28) Muhammed Fatih Müjdeci, yeniden Erbakan’ın A Takımında  yer aldı. Hali hazırda partisinin Çankırı İl Başkanlığı, MKYK Üyeliği ile Genel Merkez Medya ve İletişim Başkanlığı görevlerini üstlenen Başkan Müjdeci, yeni dönemde de MKYK Üyesi seçildi.

 

Çalışmalarıyla, parti çevresinde ilk günden beri takdir görmekte ve çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmekte olan Müjdeci, yaptığı çalışmalar ile Dodurga seçimlerinde Çankırı’da sandıktan 2. parti olarak çıkmayı başarmıştı. Ayrıca Çankırı’da 3 bin seviyelerine ulaşan üye sayısında Müjdeci’nin yaptığı çalışmaların ve stand etkinliklerinin rolü oldukça yüksek.

 

Kongre sonrasında açıklamalarda bulunan Müjdeci; “Çalışmalarımızı aşk ile yapıyoruz. 6 Kasım, bizi yok sayanlara, gizlemeye çalışanlara çok büyük bir mesaj oldu. İnanıyoruz ki 2023 seçimlerinde Yeniden Refah Partisi seçimlerde çok etkili bir konumda olacak. Genel Başkanımızın da dediği gibi, biz ittifakımızı millet ile yapacağız. Mevcut hiç bir ittifaka yakın değiliz, olmamız mümkün de değil. Seçimlere tek başımıza girerek milletimizin sesi olacağız.” ifadelerini kullandı. 

Türkiye 2023 seçimlerine son süratla giderken, Yeniden Refah; Yeniden Erbakan dedi!

 

 

 


10.11.2022 12:31:56