ÇERKEŞ BELEDİYESPOR'A ÇİRKİN SALDIRI!

Korgun Belediyespor ile Çerkeş Belediyespor karşılaşmasının ardından kavga çıktı.

 

 

 

ÇERKEŞ BELEDİYESPOR'A ÇİRKİN SALDIRI!

 

Korgun Belediyespor ile Çerkeş Belediyespor karşılaşmasının ardından kavga çıktı.

 

Korgun deplasmanında mücadele eden Çerkeş Belediyespor karşılaşmada 1-0 mağlup oldu. Sahada üstünlüğünü skora yansıtamayan Çerkeş Belediyespor ekibine Korgun Belediyespor futbolcu ve taraftarları maç bitiminde saldırdı. Kısa süren tartışmanın ardından bir polis memuru olayları yatıştırmak yerine kavgayı yeniden alevlendirdi. Çerkeş belediyespor futbolcularına "lan" diye bağıran polis memuruna tepkiler çığ gibi büyüdü. Kendini tabiri caizse Polat Alemdar zanneden polis memuru futbolcuların üzerine yürüdü.

 

 

 

 

Aralanan tartışma sonrası polis memurundan cesaret alan Korgunspor futbolcu ve taraftarları yeniden Çerkeş Belediyespor futbolcularına saldırdı.

 

 

 

 

Öte yandan polis memurunu yatıştırmak isteyen amirine de karşı gelen polis memuru hakkında Çankırı Emniyet Müdürlüğü ve Çankırı valiliği yaptırım uygulayıp uygulanmayacağı merak ediliyor.

 

 

 

Öte yandan çerkeşli futbolculara saldıran Korgun Belediyespor futbolcuları bazı futbolcuların forma ve şortlarını da yırttığı bazı Korgun taraftarlarının da taşlarla saldırdığı görüldü.

 

 


08.01.2023 10:57:10