SYDV AİLE DESTEK MERKEZİ TARAFINDAN SERGİ AÇILDI
Çerkeş Kaymakamlığı SYDV ADEM (Aile Destek Merkezi) tarafından hazırlanan sergi açıldı.
Çerkeş Kent Meydanında düzenlenen açılış programına Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğur Kaya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Miraç Çinel, Saçak Belediye Başkanı Erdal Karakaya, SYDV Müdür Vekili Dr. Diyar Can, İlçe Malmüdürü Vekili Ferhat Uvaçin, Belediye Meclis Üyeleri İsmet Karşıyaka, Fatma Olukçuoğlu, Osman Ünaldı, Dilek Bal, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan ve vatandaşlar katıldı.
Etkinlikler kapsamında yıl boyunca Aile Destek Merkezi bünyesinde kursiyerlerce meydana getirilen eserler sergilendi. Kaymakam Bulgurlu ve Başkan Sopacı standları ziyaret ederek kursiyerlerden eserleri hakkında bilgiler aldı.
Kaymakam Bulgurlu, Aile Yılında bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen SYDV Müdür Vekili Dr. Diyar Can'a ve ADEM personellerine, eserler ve standların hazırlanmasında gayret ve emek sarf eden öğretmen, öğretici, kursiyerler ile gönüllülere teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.
04.06.2025 18:44:42