TR 2023
  • kızılcahamam diş
  • MUHTAR
ÇERKEŞ Haber Girişi : 22 Mayıs 2023 19:22

19 MAYIS ÇERKEŞ'TE COŞKUYLA KUTLANDI

19 MAYIS ÇERKEŞ'TE COŞKUYLA KUTLANDI

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

19 MAYIS ÇERKEŞ'TE COŞKUYLA KUTLANDI

 

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 104. yıldönümü Çerkeş'te törenle kutlandı.

 

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla birlikte Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Ardından Hükümet Konağı önünden Nevzat Ayaz Spor Salonuna kadar Gençlik Yürüyüşü düzenledi.

 

 

 

 

Nevzat Ayaz Spor Salonunda kutlama programı gerçekleştirildi. Programa Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Fırat Din, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Kıbrıs Gazisi Satılmış Köse, siyasi parti temsilcileri, stk temsilcileri, kurum amirleri, kamu çalışanları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakam Bulgurlu ve Başkan Sopacı ile birlikte törene katılanların bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik Merkezi Müdürü Muhittin Kantar tarafından yapıldı. Ardından öğrenciler şiirlerini okudular ve Folklor ekibi ile Taekwondo grubu gösterilerini sergiledi. Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Mas Güreşi, Bilek Güreşi ve Geleneksel Türk Okçuluğu final müsabakaları yapıldı.

 

 

 

 

İlçe genelinde düzenlenen futbol, basketbol, voleybol, badminton, oryantring, mas güreşi, bilek güreşi, matrak oyunu, akıl ve zeka oyunları, geleneksel çocuk oyunları, atletizm ve okçuluk müsabakalarında dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları takdim edilmesiyle birlikte program sona erdi.

 

 

MUHTAR2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.