TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 21 Ocak 2022 18:26

2022 YILININ İLK HUZUR TOPLANTISI YAPILDI

2022 YILININ İLK HUZUR TOPLANTISI YAPILDI
Çerkeş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Hizmeti kapsamında; 2022 yılının ilk Huzur Toplantısını yaptı. Toplantı İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar başkanlığında yapıldı.

2022 Yılının İlk Huzur Toplantısı Yapıldı

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

Çerkeş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Hizmeti kapsamında; 2022 yılının ilk Huzur Toplantısını yaptı. Toplantı İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar başkanlığında; İlçe Merkezi Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Vekili Bayram Türkoğlu, Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Kadir Arslan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Hüseyin Erdoğan, Orman İşletme Müdür Vekili Mustafa Yılmaz ve esnaflar katıldı.

 

Toplantıda; Dolandırıcılık, Hırsızlık, Uyuşturucu ile mücadele, sokak hayvanlarının son durumu, kış tedbirleri, Covit-19 Virüsü ile mücadele,  Aile içi şiddet olayları ile birlikte mahalle muhtarlıklarının sorunları ele alındı.

 

 

Toplantıda bilgilendirilen muhtarlara; görevli oldukları mahalle vatandaşlarının çeşitli iletişim yollarıyla toplantıda verilen bilgilerin ve uyarıların aktarılarak vatandaşların bilinçlendirilmesi istendi. Ayrıca, muhtarların,  mahalleleri ve çevrelerinde şüpheli gördükleri kişileri ilgili resmi kurumlara anında bildirmeleri istenildi.

 

 

Toplantının bir diğer başlıkları ise yeni acil numarası oldu. Çankırı il merkezi olarak tüm Acil Çağrıların 112 altında toplandığı, tüm ihbarların 112 nolu Acil Çağrı üzerinden yapıldığı tekrardan bildirildi.

 

 

Öte yandan Covit-19 kapsamında alınan tedbirlere de ayrıca yer verilirken; tüm Çerkeş halkımızın bu konuda alınan tedbirlere uymaları, mutlaka; maske, mesafe ve hijyene uymaları gerektiği;  vatandaşlarımızın kendi ve toplum sağlığı için kurallara istisnasız uymaları, aşılarını olmayan ve tamamlamayanların da aşılarını olmaları gerektiği dile getirildi.

 

 

İlçemizin etrafının ormanlarla kaplı olması sebebiyle İlçemiz Orman İşletmesi Müdürlüğü tarafından başlatılan Orman Yangınları Söndürme Kursları projesi kapsamında; gönüllü olarak bu kursu almak isteyen ilçe vatandaşlarımızın ilgili kuruma başvuruda bulunmaları, konunun mahalle muhtarları tarafından da titizlikle takip edilmesinin önemli olduğu dile getirildi.

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Ajans Çerkeş Haber Sitesi olarak İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarının devamını diliyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.