TR 2023
  • kızılcahamam diş
  • MUHTAR
ÇERKEŞ Haber Girişi : 29 Nisan 2023 13:52

23 NİSAN ÇERKEŞ'TE COŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN ÇERKEŞ'TE COŞKUYLA KUTLANDI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yıldönümü Çerkeş'te coşkuyla kutlandı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

 

23 NİSAN ÇERKEŞ'TE COŞKUYLA KUTLANDI

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yıldönümü Çerkeş'te coşkuyla kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunularak Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız okundu.

 

 

Ardından İlçe Stadında devam eden kutlama programına Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Cumhuriyet Savcısı Ozan Kapıcı, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Fırat Din, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, siyasi parti temsilcileri, stk temsilcileri, kurum amirleri, öğretmen, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasını ardından Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanı Hasan Sopacı öğrencilerin ve törene katılanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Cengiz Yılmaz'ın açılış konuşmasıyla birlikte Kaymakam Bulgurlu günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Öğrencilerin şiirlerini seslendirmeleri, ront ve halkoyunu gösterilerinin ardından ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

 

MUHTAR2

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.