TR 2024

AKP İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

 

AK PARTİ İLÇE İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI 

 

AK Parti İlçe İstişare ve Dayanışma toplantısı gerçekleştirildi. 

 

 

Toplantıya, AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, İGM Başkanı Mustafa Çıbık, Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz, İGM Üyesi Hayati Kaya, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı Salih Tarın, İlçe teşkilatı, Mahalle ve Köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı. 

 

 

 

 

Toplantı da söz alan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Seçildiği günden bugüne yaptığı projeleri anlattı. 

 

Sopacı "Geldiğimiz dönem de kadın ve erkek işsizlik sorunu vardı. Biz bu sorunu çözdük şuanda Çerkeş'te işsizlik sorunu yok. İlçemizin konut problemini ortadan kaldıracağız. 3. Etap OSB kurulum aşaması devam ediyor. Bölgenin en büyük en kullanışlı Kültür merkezini önümüzdeki ay açacağız. Bölgenin en büyük ve en modern hayvan pazarını kurduk. Çerkeş MYO hasta bakım ve yaşlı bakım olmak üzere 2 bölüm 3 ekimde eğitime başlıyor. Bu gelen öğrencilerimize Çerkeş halkı olarak lütfen sahip çıkalım. Ulusu ıslah Projemiz sona yaklaştı. Yaklaşık 11 adet tarihi evimizi restore ettik." dedi. 

 

 

 

Daha birçok projelerini hayata geçiren ve bunları toplantıda aktaran Başkan Sopacı toplantıya gelen konuşmacılara teşekkür ederek sözlerine son verdi. 

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı'nın en büyük ilçesi Çerkeş'te çok önemli projelere imza attığını belirterek. "Türkiyenin ve Çerkeş'in her yerinde AK Partinin hizmetlerini görebilirsiniz. İçme suyu ve sulama olarak kullanılacak olan Hacılar Barajını hayata geçireceğiz. Bu barajdan Atkaracalar ve Kurşunlu ilcelerimiz de istifade edecek. Korgun yolu gidiş geliş 80 kilometre kısalacak hem zamandan hemde yakıttan tasarruf edeceğiz." dedi. 

 

 

 

 

Konuşmaların ardından toplantıya katılan katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. Toplantının ikinci bölümü basına kapalı bir şekilde devam etti.

 

 

  • 10 / 1 AKP İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI  0

  • 10 / 2 AKP İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI  1

  • 10 / 3 AKP İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI  2

  • 10 / 4 AKP İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI  3

  • 10 / 5 AKP İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI  4

  • 10 / 6 AKP İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI  5

  • 10 / 7 AKP İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI  6

  • 10 / 8 AKP İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI  7

  • 10 / 9 AKP İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI  8

  • 10 / 10 AKP İSTİŞARE VE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI  9

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.