TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 12 Eylül 2023 12:34

ANADOLU LİSESİ MİADINI DOLDURDU ARTIK YETERSİZ!

ANADOLU LİSESİ MİADINI DOLDURDU ARTIK YETERSİZ!
Çerkeş Anadolu Lisesi miadını doldurdu artık şartları zorluyor.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ANADOLU LİSESİ MİADINI DOLDURDU ARTIK YETERSİZ!

 

Çerkeş Anadolu Lisesi miadını doldurdu artık şartları zorluyor.

 

İlk 1949 yılında eğitim öğretim yılına başlayan ve ilköğretim, ortaokul ve lise gibi eğitim faaliyetlerinin sürdürüldüğü okul binası artık kullanım süresini doldurdu.

 

 

 

Bir fiil yaklaşık 74 sene hizmet veren okul artan nüfus, gelişen ve büyüyen Çerkeş'e ayak uyduramıyor. Günümüz şartlarının çok daha gerisinde kalan 'ANADOLU' lisesinin ne bir kütüphanesi ne de bir Laboratuvarı var. Çünkü bunları yapabilecek alan yok!

 

 

İçerisinde 10 derslik bulunan lise de öğrenciler sıkış tıkış eğitim görüyor. Veliler ise verilen bu eğitimin verimli olmadığından şikayetçi. Bodrum kata bile sınıf açılmasına rağmen dışarıdan gelen öğrenciler kontenjan olmadığından dolayı kayıt yaptıramadan geri dönüyor.

 

 

Türkiye'nin her yerinde öğrenciler üst düzey eğitim alırken Çerkeş'te adeta kümes gibi bir oda da öğrencilere ders anlatılıyor. Çerkeş'e bunu mu layık görüyorsunuz?

 

 

Ajans Çerkeş'e konuşan veliler; "Bu okula artık tadilat ve onarım yapılmasın. Ya yıkılıp yerine çok derslikli ve donanımlı bir lise yapsınlar yada burayı direkt müzeye çevirsinler. Bizim çocuklarımız kümes gibi yerde okuyor. Bizlere bunu mu layık görüyorsunuz. Olası bir depremde yıkılmasından da korkuyoruz" dedi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.