TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 13 Nisan 2023 19:07

AŞEVİ’NDE PİŞEN YEMEKLER EV EV SERVİS EDİLİYOR

AŞEVİ’NDE PİŞEN YEMEKLER EV EV SERVİS EDİLİYOR
Ramazan ayında günlük yaklaşık bin kişiye sıcak yemek ikramında bulunuluyor.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

ÇERKEŞ BELEDİYESİ AŞEVİ’NDE PİŞEN YEMEKLER EV EV SERVİS EDİLİYOR

 

Ramazan ayında günlük yaklaşık bin kişiye sıcak yemek sağlayan Çerkeş Belediyesi aşevi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere, engelli ve evinde yemek yapamayanlara  hizmet vermeyi sürdürerek, gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezinde tam donanımlı mutfakta ve hijyenik ortamda yemekler pişiriliyor. Hazırlanan yemekler Aşevi dağıtım aracına yerleştirilerek ihtiyaç sahiplerine tek tek servis  ediliyor.

 

 

 

 

Belediye Başkanı Hasan Sopacı yaptığı açıklamasında; “Çerkeş Belediyesi Aşevimiz  her sene olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerimizin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bu yılda Rabbim Aşevimizi açarak ihtiyaç sahiplerine yardım edebilmeyi nasip eyledi. Vatandaşlarımıza 30 gün boyunca yemek servisi yapılacak. Aşevimize destek olan hayırsever vatandaşlarımıza ve mesai kavramı gözetmeksizin çalışan belediye personelimize şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Allah’ım yaptıkları hayırları kabul eylesin.” dedi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.