TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 10 Kasım 2022 13:20

ATATÜRK VEFATININ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

ATATÜRK VEFATININ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI
Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84. Yıldönümünde Çerkeş'te törenle anıldı.
ATATÜRK VEFATININ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ATATÜRK VEFATININ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

 

 

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84. Yıldönümünde Çerkeş'te törenle anıldı. Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. 

 

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması ile birlikte Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu ve bayraklar yarıya indirildi.

 

Tören bitiminin ardından 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda anma programı düzenlendi. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılması, öğrencilerin şiirlerini okumaları ve oratoryo gösterilerini sergilemeleri, öğrencilerden oluşan koronun Atatürk'ün sevdiği şarkıları söylemesi ve Atatürk Haftası konulu şiir,resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle birlikte program sona erdi.

 

 

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.