TR 2024

ATKARACALAR ARAÇ FİLOSU BÜYÜYOR

 

ATKARACALAR ARAÇ FİLOSU BÜYÜYOR

 

Atkaracalar Belediyesi araç filosu Belediye Başkanı Harun Oflaz'ın çabasıyla büyümeye devam ediyor.

 

Atkaracalar Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz ilçeye 2022 model kamyon kazandırdı.

 

 

Başkan Oflaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gelişen güzelleşen ve büyüyen Atkaracalar'ımıza yeni bir hizmet daha kazandırmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Başta  Cumhurbaskanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu,Sanayi ve Teklonoloji bakanımız Sayın Mustafa Varank,Türkiye Belediyeler Birliği başkanımız Sayın Fatma Şahin,Türkiye Belediyeler Birliği Genel sekreteri Sayın Hayri Baraçli,TBB Özel kalemi Ali İsa Direk,Grup bakan vekilimiz Sayın Muhammet Emin Akbasoglu ve kıymetli Milletvekilimiz Sayın Salim Civitcioğlu'nun destek ve gayretleri ile güzel ilçemize 2022 model Ford (sıfır) bir kamyon hibe olarak kazandırdık. Tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim. Allah kazasız belasız kullanmayı ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

  • 4 / 1 ATKARACALAR ARAÇ FİLOSU BÜYÜYOR 0

  • 4 / 2 ATKARACALAR ARAÇ FİLOSU BÜYÜYOR 1

  • 4 / 3 ATKARACALAR ARAÇ FİLOSU BÜYÜYOR 2

  • 4 / 4 ATKARACALAR ARAÇ FİLOSU BÜYÜYOR 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.