TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 01 Şubat 2024 09:01

BAŞKAN ELVANAĞACI PROJELERİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN ELVANAĞACI PROJELERİNİ AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkeş Belediye Başkan Adayı Cengiz Elvanağacı seçim kadrosunu oluşturmasının ardından projelerini açıkladı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

BAŞKAN ELVANAĞACI PROJELERİNİ AÇIKLADI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkeş Belediye Başkan Adayı Cengiz Elvanağacı seçim kadrosunu oluşturmasının ardından projelerini açıkladı.

 

Başkan Elvanağacı'nın projleri şu şekilde;

1: Çerkeş 3 yıl içerisinde güneş enerjisi sistemine geçecek  ve bütün ilçenin elektrik enerjisi güneş enerji sisteminden karşılanacak . Daha düşük maliyetle halkımıza hizmet vereceğiz

2: Çerkeşimiz hayvancılık ve üretim noktasında en üst seviyede olmasına rağmen devletten ,etrafındaki fabrikalar’dan ve TMO dan gerekli desteği alamamaktadır . biz belediye iktidarına geldiğimiz zaman muhtarlarımızla ,üreticilerimizle ve etrafımızdaki fabrikalarla bir araya gelerek, konuşup halkımızın hayvan kesimindeki sıkıntıları aşacağız  ve büyükbaş dişi hayvan üretim tesisi kuracağız . Büyükbaş damızlık dişi hayvan yetiştirip dar gelirli   halkımıza üretip destek olacağız ve süt üretme tesisini çerkeşe kuracağız. Süt üreticilerimiz başka bir tarafa süt satmak için uğraşmayacak  .

 

 

3: Çerkeş’te kadın kooparatiflerimizi geliştireceğiz.

4: Belediye başkanı olduğumuzda belediyemizde müteahhit ve emanet işçi olmayacaktır  . Tüm çalışanlarımız eşit ve geçinebilir maaş alacaklardır .Hak kaybına uğramış işçi arkadaş’larımızında haklarını teslim edeceğiz

5: Üniversiteli öğrencilerimizin yurt sorununu çözeceğiz . İlçemize gelen öğrencilerimizin nerede kalacağım kaygılarını ortadan kaldıracağız  . öğrenciyi bir ticarethane gibi değil  , ülkemizin ufkunu açacak öğrencilerimizin başarılı olması için elimizden gelen bütün desteği sağlayacağız .

 

 

6:  Belediyenin alımları ve ihtiyaçları noktasında ilçemiz esnaflarımıza davetiye çıkararak ihale usulüyle çerkeşimizdeki belediye giderleri ilçemiz esnaflarımızdan karşılanacaktır.

7:Anasınıfı ve İlkokul öğrencilerimize süt dağıtımı yapılacaktır .

8:çerkeşe yaşanılabilir bir şehirleşme oluşturacağız .

9: Sosyal ve kültürel tesis içerisinde kafe ve restorantlar tiyatro, sinema salonu,müze,sergi salonu,konser salonu ,kütüphane,kreş,anaokulu,sığınma evleri,yaşlı ve engelli bakımevi,yeşil alanlar ,çocuk bahçesi,oyun alanları .

 

 

İnşaat Mühendisi ve Belediye Meclis Üyesi Murat Tabak'ın Çerkeş için planladığı İmarla ilgili projeleri ise şu şekilde;

Çerkeşimizin içinden geçen ulusu deresi, ağaçlandırılıp yeşilllendirilecek ve tekrar kenarında piknik yapılacak hale gelmesi sağlanacaktır.

 

Çerkeş-Kızılcahamam yolunun duble yol olarak projelendirilip ihalesinin yapılması sağlanacaktır.

 

Çerkeşimiz de aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen olumsuz durumları engellemek için Yağmur suyu drenaj projesi yapılarak ihalesinin yapılması sağlanacaktır.

 

 

 

Çerkeşimiz de imara aykırı olarak daha önceden yapılmış olan irili ufaklı yapıların ve müştemilatların Imara uygun hale getiririlmesi sağlanacaktır

 

Çerkeşimiz de Toki tarafından yapılan yeni çarşı düzenlemesi nin gelecekte aşırı kalabalık ve trafık yoğunluğuna sebep olacağı düşünülmektedir. Bu durumu rahatlatmak açısından belediye den  yada resmi kurumlardan tahsis edilecek olan sahalara yeni bir ilçe merkezi projesi yapılarak eski merkez ile yeni merkez arasında toplu taşıma hizmeti sağlanacaktır.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.