TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇANKIRI Haber Girişi : 16 Kasım 2023 20:10

BAŞKAN ESEN SAMİMİYETİYLE GÖNÜLLERE GİRDİ

BAŞKAN ESEN SAMİMİYETİYLE GÖNÜLLERE GİRDİ

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

BAŞKAN ESEN SAMİMİYETİYLE GÖNÜLLERE GİRDİ

 

 

Çekirdek kabuklarını sokağa atmayan Çerkeşli Ergüven Özduran Başkan Esen'in dikkatini çekmişti. Özduran ile bir süre sohbet eden Başkan Esen, Özduran'ı makamında çay içmeye davet etmişti.

 

 

NE OLMUŞTU?

 

İş başvurusu için Çankırı'ya giden Özduran dinlenmek için oturduğu bankta satın alıdığı çekirdeği yemeye başladı. O sıra da Özduran'ın bulunduğu yerden geçen Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Özduran'ın yediği çekirdek kabuklarını yere atmadığını görünce hayret ve şaşkınlıkla izledi. İmrendiğini belirten Başkan Esen, Özduran'ın yanına oturarak muhabbete koyuldu. Bir süre sohbet eden ikili yüzlerde tebessüm oluşturdu.

 

Öte yandan çekirdek kabuklarını yere atmayan Özduran'a teşekkür eden Başkan Esen, çay içmek için makamına davet etti.

 

Sosyal medya platformlarında yayınlanan video binlerce kez beğenilerek izlendi. 

 

BAŞKAN ESEN SÖZÜNÜ TUTTU

 

Başkan Esen'in davetine icabet eden Çerkeşli Ergüven Özduran, İsmail Hakkı Esen'i makamında ziyaret ederek çay sohbeti gerçekleştirdi. Samimi bir ortamda geçen sohbet hatıra fotoğrafıyla sonlandı.

 

Vatandaşlar, İsmail Hakkı Esen'in bu samimi ve gönülden yaklaşımını tebrik etti. Bir dahaki çay sohbetinin Çerkeş'te Özduran ailesinin evinde gerçekleşmesini merakla bekliyor.

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.