TR 2023
  • kızılcahamam diş
  • MUHTAR
ÇERKEŞ Haber Girişi : 10 Aralık 2022 17:47

BAŞKAN FATİH BAYRAKDAR ÇERKEŞ'İ ÖVGÜYLE YAD ETTİ

BAŞKAN FATİH BAYRAKDAR ÇERKEŞ'İ ÖVGÜYLE YAD ETTİ
Hamamözü Belediye Başkanı Fatih Bayrakdar Çerkeş'e selamlarını iletti. Başkan Bayrakdar geçmişi hasretle yad etti.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

 

BAŞKAN FATİH BAYRAKDAR ÇERKEŞ'İ ÖVGÜYLE YAD ETTİ

 

 

Çerkeş'te uzun yıllar memurluk yapan ve 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Amasya'nın Hamamözü ilçesinde Belediye Başkanı olarak seçilen Fatih Bayrakdar Çerkeş'i yad ederek Çerkeşlilere selamlarını iletti.

 

 

Kurtlar Mahallesi Muhtarı Durmuş Erkan, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şaban Benzek, Karamuklu Mahallesi Muhtarı Umut Dere ve Ajans Çerkeş İmtiyaz Sahibi Yasin Ustacı Hamamözü Belediye Başkanı Fatih Bayrakdar'ı makamında ziyaret ederek Çerkeş hakkında istişarelerde bulundu.

 

 

 

 

1989-1999 yılları arasında ilçe Müftülüğünde memur olarak göreve başlayan Başkan Bayrakdar, ailevi nedenlerden dolayı memleketine döndüğünü söyledi. Bayrakdar, "10 yıl değil 40 yıl daha orada kalmak isterdim. Allah taşına toprağına altın yağdırsın. Çerkeşliler beni ben Çerkeşlileri çok sevdim. Çerkeşliler yabancıları çok seviyor.  Çerkeş'te ki esnaflarımızın çok güzel bir özellikleri var, istersen dükkanlarını al git paran var mı diye sormazlar. Biz oradan ayrılırken gerçekten ağlayarak ayrıldık. Benim üç çocuğum Çerkeş'te doğdu. Hamamözünde 18 plakalı araç görünce kendilerini misafir ediyorum. Bizlere kucak açan bizlere sevgilerini gösteren Çerkeşlilere tekrar şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

 

 

 

 

 

Başkan Bayrakdar Hamamözü için gece gündüz çalıştıklarını belirterek Hamamözü'nü çok yönlü geliştirmek içinde planlar yapıldığı söyledi. Bayrakdar, "Bulunduğumuz ilçe termal suyuyla meşhur. Bu suyumuzun romatizma, kronik hastalık, kalp damar cerrahisi gibi bir çok şifai boyutları vardır. Herkesi ilçemize bekliyoruz." diyerek vatandaşları davet etti.

 

 

MUHTAR2

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.