TR 2023

BAŞKAN MÜJDECİ AKP HÜKÜMETİNİ ELEŞTİRDİ

 

BAŞKAN MÜJDECİ AKP HÜKÜMETİNİ ELEŞTİRDİ

 

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve aynı zamanda Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci parti çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 

 

Başkan Müjdeci Çankırı Tuzlu Bağlar TOKİ açık hava toplantısında AKP Hükümetinin politikasını eleştirdi. Toplantı da söz alan Müjdeci Avrupanın uygulamadığı yasaları Türkiye'nin neden uyguladığını dile getirdi. Başkan Müjdeci, "Şimdi burada beyler de var hanımlar da var. Bir tane beyefendi akşam eve yemek yemeye gitti. Hanımı yemek yapmamış. Bey sinirlenip sen bana nasıl yemek yapmıyorsun diye hanımıyla tartışma yaşadı. Hanım karokala gitti şikayette bulundu. Bey 6 ay evden uzaklaştırma cezası alıyor. 6 ay sonra eve gelen bey hanımıyla bir daha bu muhabbeti yaşayamaz aynı birliktelik sürdürülemez. Avrupanın uygulamadığı yasaları niçin biz uyguluyoruz." dedi.

 

 

Öte yandan LGBT Derneklerinin AKP Hükümetinde geniş imtiyazlara sahip olduğunu belirten Müjdeci, "Eş cinsellik derneklerinin şuan Türkiye de faaliyette olup dernekleştiğini biliyormusunuz. Bunlar CHP döneminde yapılmadı bunlar AKP döneminde yapıldı. Bu iktidarın döneminde yapıldığı için sesimizi yükseltiyoruz. Maneviyat ayaklar altına alındı. Sıkıntımız derdimiz bu. Peki bunu nasıl çözeceğiz. Allah'ın koumuş olduğu bazı kurallar var. Bir de bizim ecdadımızın koyduğu bazı kurallar var. Nedir onlar. Örfümüz, adetimiz, yeme adabımız, içme adabımız. Türkiye de şuan SMA hastası olanlar var. SMA hastalarına destek vermeyen bu hükümet, cinsiyetinin değiştirmek isteyen kişinin ameliyat masrafını Avrupa fonundan veriyor. Haberiniz var mı? Yok çünkü bunlar anlatılmıyor." dedi

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.