TR 2023
  • kızılcahamam diş
  • MUHTAR
ÇERKEŞ Haber Girişi : 20 Nisan 2023 18:28

BAŞKAN SOPACI'NIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN SOPACI'NIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Başkan Sopacı Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

BAŞKAN SOPACI'NIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

 

Başkan Sopacı mesajında, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz. Öncelikle bu önemli ve anlamlı günlerin ilçemiz, ilimiz, ülkemiz, İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor; daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Rabbimizden temenni ediyorum. Bayramlar, toplumda karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren müstesna günlerdir. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle Çerkeşli hemşehrilerimin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, Cenabı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Ramazan Bayramının tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

 

Çerkeş Belediyesinde bayramlaşma programı Bayramın 1. Günü saat 10:00 - 12:00 arası Işıklar Konağı'nda yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.

 

MUHTAR2

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.