TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 09 Nisan 2024 22:46

BAŞKAN SOPACI’NIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN SOPACI’NIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

ÇERKEŞ BELEDİYE BAŞKANI HASAN SOPACI’NIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Başkan Sopacı yayımladığı mesajında, “Başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Rahmet ve mağfiret iklimiyle yaşamımızı kuşatan Ramazan ayının ardından umutlarımızın ve sevinçlerimizin tazelendiği bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl da Ramazan ayı süresince hemşehrilerimizle bir ve beraber olduk, Ramazan ayının manevi iklimini paylaşarak aramızdaki gönül bağlarımızı güçlendirmenin huzurunu yaşadık. Ramazan ayının ardından bizleri sevdiklerimizle birlikte bir bayrama daha ulaştıran Rabbimize hamdolsun.
Elbette bayramlar; birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz, yüreklerimizin sevgiyle birleştiği günlerdir. Küskünlüklere, dargınlıklara son verdiğimiz, büyüklerimizin hayır dualarıyla huzur bulduğumuz güzel bir bayram geçirmemizi temenni ediyorum. Başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.