TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 16 Kasım 2022 17:04

BASKETBOL POTALARI ÇERKEŞ'E TESLİM EDİLDİ

BASKETBOL POTALARI ÇERKEŞ'E TESLİM EDİLDİ
Potalar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakkı Fidan tarafından teslim alındı.
BASKETBOL POTALARI ÇERKEŞ'E TESLİM EDİLDİ

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

 

BASKETBOL POTALARI ÇERKEŞ'E TESLİM EDİLDİ

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından '10 Bin Pota' projesi kapsamında Çankırı'ya 100 adet pota gönderildi. Potalar, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz ve Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak tarafından Orhan Saka Spor Salonu’nda Kaymakamlıklara, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve yer gösteren belediyelere parklarda kullanılmak üzere paylaştırıldı.

 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Gençlik ve Spor Bakanlığının “10.000 Pota Projesi” kapsamında İlimize gönderilen 100 adet pota, İl ve İlçelere orantılı şekilde Orhan Saka Spor Salonu’nda Sayın Valimiz Abdullah Ayaz’ın katılımlarıyla dağıtıldı. Potalar, Kaymakamlıklara, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve yer gösteren belediyelere parklarda kullanılmak üzere teslim edildi." denildi.

 

 

 

 

Öte yandan Çerkeş'e verilecek olan 4 basketbol potası Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakkı Fidan tarafından teslim alındı. Potalar ilçe sınırları içerisinde uygun görülecek alanlara montajı yapılarak vatandaşların ve sporcuların kullanımına sunulacak.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.