TR 2024

BİZ NEYİ BEKLİYORUZ?

  • kızılcahamam diş

 

 

 

BİZ NEYİ BEKLİYORUZ?

 

 

İhtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçları başta olmak üzere bir çok temel ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayabilecek bir 'İyilik Marketi' veya 'Hayır Çarşısı' adını ne koyarsanız koyun biz ne zaman açacağız, neyi bekliyoruz?

 

 

Çerkeş Müftülüğü, Çerkeş Belediyesi, Çerkeş Kaymakamlığı ne iş yapar?

Siz yer gösterin içini hayırsever vatandaş hıncahınç doldurur Evelallah!

Yahut yok mu bir mülk sahibi?

Bu dükkanımı Çerkeş Kaymakamlığı veya Çerkeş Belediyesine 'Hayır Çarşısı' olmak üzere şartlı bağışlıyorum diyecek yok mu? İsmini de kendisi koysun.. "Yasin Ustacı Hayır Çarşısı" vs.

 

Çerkeş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bu görevi hakkıyla adil bir şekilde yapacağını düşünüyorum. Açılacak olan hayır çarşısında hem giyim, gıda, kırtasiye reyonları olsun hem de Ramazan Ayında pişecek aşlar buradan çıksın. 

 

Çerkeş Kaymakamlığı ve Çerkeş Belediyesi bu işin içinden alnının akıyla çıkar kuşkusuz..

 

Adak bağışı yapacağım nereye yapabilirim, Adağımı nereden alabilirim, Zekatımı fitremi nereye verebilirim diye İl dışında yaşayan hemşerilerimiz sürekli bizimle irtibat kuruyor. Bizde onları Hayır Çarşısına yönlendirelim.. Hayırsever de yaptığı hayrın nereye gittiğini bilir içinde kuşku olmaz.

 

Yaklaşık bir ay önce malum büyük bir felaketi geride bıraktık. İlçemize de çok sayıda depremzede aileler yerleşti. Biz onlara gıda, mont ayakkabı vs. ne verdiysek onları kullanıyorlar. Yahu küçük çocuğa dayatır gibi bu montu giyeceksin diyemezsin. Hayır çarşısına götüreceksin istediği rengi alacak giyecek ve öylede hatırlayacak.

 

Son olarak, Eldivan Kaymakamlığı 'Sosyal Market' açarak hem depremzede ailelere hem de ihtiyaç sahibi ailelere merhem oldu. Biz Çerkeş olarak Kat be kat daha fazlayız.. En iyisini de yaparız.

 

Hayırla kalınız..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.