TR 2024
  • kızılcahamam diş
HABERLER Haber Girişi : 08 Ocak 2023 19:04

BRTV YILIN MEDYA BİLEŞENİ ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

BRTV YILIN MEDYA BİLEŞENİ ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU
Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından BRTV’ye ‘Yılın Medya Bileşeni” ödülü verildi.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

BRTV YILIN MEDYA BİLEŞENİ ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

 

Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından BRTV’ye ‘Yılın Medya Bileşeni” ödülü verildi. Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Samsun Sheraton Hotel’de Milli Mücadele 100. Yıl Ödül Töreni düzenlendi.
Türkiye genelinde iş, sanat, spor, siyaset ve basın dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı ve ödül aldığı törende BRTV’ ye ‘’Anadolu Yayın Platformu’’ projesi ile ‘’Yılın Medya Bileşeni ‘’ ödülü verildi. Ödülü Törene katılan BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener’in elinden teslim aldı.

 

 

 

 

ÇETİNKAYA SAMSUN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ATATÜRK PORTRESİ HEDİYE ETTİ

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Gecede BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, Yalçınçelik Demir Çelik San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yaptırılan Atatürk portresini Samsun Gazeteciler Cemiyeti’ne hediye etti. Çetinkaya gecede yaptığı konuşmasında; ‘’Burası Milli Mücadelenin başladığı şehir Samsun. Samsun’a gelir gelmez ilk olarak orayı ziyaret ettim ve fotoğraf çektirdim. Buda Karabük’ten Yine Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 13 haneli bir köy olan Karabük’ü o müthiş vizyonu, dünyada eşine rastlanmayan vizyonu ile 13 haneli köyü bugün 250 bin nüfuslu sanayi şehir haline getiren ve aynı zamanda da Türkiye’yi şuan da Avrupa’da Demir Çelik üretiminde birinci yapan Mustafa Kemal Atatürk Potresini sevgili başkanıma hediye etmek istiyorum’’ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.