TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 30 Ağustos 2023 08:08

BU KUYU NE ZAMAN KAPANACAK?

BU KUYU NE ZAMAN KAPANACAK?

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

BU KUYU NE ZAMAN KAPANACAK?

 

Çerkeş'te geçtiğimiz aylarda aşırı yağış sonrası sel baskınları yaşanmış Belediye ekipleri ise bazı yerlerde kazı yaparak atık suların kolay tahliye edilmesini sağlamıştı.

 

Selin üzerinden aylar geçmesine rağmen sanayi kavşağında ki kuyu henüz kapatılmadı. Sürücüleri zorda bırakan kuyu vatandaşların ve sürücülerin tepkilerine neden oluyor.

 

Sanayi kavşağında bulunan kanalizasyonun etrafı açılıp genişletilerek suların kolay tahliye edilmesi sağlandı. Fakat Avukat Akın Gönel Caddesinden Yenikent Mahallesi giriş yapmak isteyen veya Yenikent Mahallesinden Caddeye giriş yapmak isteyen sürücüler tam orta kısımda bulunan kuyu yüzünden zaman zaman kaza yapma noktasına geliyor.

 

 

 

Öte yandan yine Avukat Akın Gönel Caddesinde bulunan Alt geçide yakın mevkiideki yaya kaldırımının bir kısmı da sel zamanı kazı yapılıp bırakılmış durumda. Kaldırımı kullanan yayalar ise o kısma yaklaştıklarında yola inip yoldan geçmeye çalışıyorlar. Yoldan geçtikleri sırada ise sürücülerin tehditine maruz kalıyorlar. 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Sürücüler ve vatandaşlar bu iki problemin ortadan kaldırılması için Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'dan konuyla ilgilenmesini istedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.