TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 11 Ocak 2023 01:31

BU NE YAMAN ÇELİŞKİ?

BU NE YAMAN ÇELİŞKİ?
Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, toplantılara ve programlara çağırmadığı Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

BU NE YAMAN ÇELİŞKİ?

 

Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, toplantılara ve programlara çağırmadığı Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

 

Haber alma hakkımızın önünün kapandığı ilçemizde vatandaşlar ile idareciler arasında kısıtlı imkanlar ölçüsünde köprü kurmaya çalışan basın mensuplarının lafta değil gerçek hayatta da destek verilmesini  temenni ederken Ajans Çerkeş ailesi olarak Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu'ya tebrik ve kutlama mesajından dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Kaymakam Bulgurlu kutlama mesajında, "Haber alma hakkının kullanmasını sağlamak üzere doğruluk, tarafsızlık, objektiflik ve kişilik haklarına saygı gibi basın etiği kurallarını ilke edinerek görevini yapan; toplumun duyan kulağı, gören gözü ve hür sesi olan tüm güzide basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyorum.


Kamu vicdanının sesi olan gazetecilik mesleğinin toplumdaki önemi büyüktür. Çevresinde yaşanılanlardan her zaman haberdar olma ihtiyacı hisseden halkın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde yayın yapan medya unsurları olmazsa olmazdır. Demokratik yaşamın önemli öğelerinden biri olan basın, kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlama işlevi sayesinde düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçlarındandır. Bilgi güvenliğinin büyük önem arz ettiği günümüzde giderek dijitalleşen basın unsurlarının sorumlulukları da artmaktadır. Doğru teknolojinin, doğru amaçla ve doğru şekilde kullanılmasıyla güvenli bilginin topluma ulaştırılması gerekmektedir. 

 

 

 


Bu önemli görevi ifa eden gazetecilerimizin, her şart altında görevlerini yapmaya çalışırken sergilemiş oldukları çaba ve gayreti yürekten kutluyorum. Zorlu şartlar altında vazifelerini yerine getiren yerel basın mensuplarımızın özverilerinin bütün takdirlerin üzerinde olduğunun altını özellikle çizmek istiyorum.


Çerkeşimize sunmuş oldukları hizmetten dolayı başta ilçemizin tüm basın-yayın kuruluşu çalışanlarının ve tüm gazetecilerimizin günlerini tekrar tebrik ediyor; meslek hayatlarında başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.