TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 24 Aralık 2022 12:07

BURASI ÇERKEŞ ÇÖPLÜĞÜ MÜ !?

BURASI ÇERKEŞ ÇÖPLÜĞÜ MÜ !?
Çöp sorununun başrolünde sokak köpekleri var.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

BURASI ÇERKEŞ ÇÖPLÜĞÜ MÜ !?

 

Karamuklu Mahallesi Sultan sokak çöplüğe döndü.

 

Karamuklu mahallesinde bulunan Sultan Sokak, sokak köpeklerinin ve rüzgarın etkisiyle çöplüğe döndü. Karamuklu mahallesinde ikamet eden bir vatandaş WhatsApp ihbar hattımıza "Çerkeş'in en gözde mahallesi olan Karamuklu'nun içler acısı hali" notuyla görsel paylaştı.

 

 

 

Mahalle de ikamet eden vatandaşlar "Sokak köpekleri çöp konteynerlarının içerisinden çöpleri çıkarıyor. Rüzgarda sağa sola savuruyor. Çerkeş'imize bu görüntüler yakışmıyor" dedi.

 

 

 

Son günlerde Çerkeş'in de gündeminde olan Sokak Köpeklerinin ilçe dışına taşınarak yaşam alanı oluşturulmasına bir neden daha eklenmiş oldu.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çerkeşli anne 24 Aralık 2022 21:35

    Çerkeş te kendini bilmez farklı şehirlerde ikamet edip yaz aylarında ilçemize gelip de köpeklere bir paket makarna dağıtıp bütün sene köpekleri kendisinin bakıp beslediğini söyleyen şahıslara bir çift lafım var bütün köpekler uyuz ve hasta iki ay makarna dağıtıp gitmekle hayvan hakları savunucusu olunmuyor işiniz gücünüz şov yapmak kışın bu soğuğunda gelse dışarıda hayvanlar halini bir gör orta okula giden çocuklari dahi biz okula götürüp getiriyoruz herkese saldırıyorlar neden açlar ve hastalar