TR 2024
  • kızılcahamam diş
HABERLER Haber Girişi : 24 Ağustos 2023 18:35

ÇANKIRI'DA ÇOĞU İLÇENİN KAYMAKAMI DEĞİŞTİ!

ÇANKIRI'DA ÇOĞU İLÇENİN KAYMAKAMI DEĞİŞTİ!

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ÇANKIRI'DA ÇOĞU İLÇENİN KAYMAKAMI DEĞİŞTİ!

 

 

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnameyle 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Jandarma Genel Komutanlığı'nda da 72 general ve albay yeni görev yerlerine atandı.

 

Çankırı'ya bir vali yardımcısı ve bir kaymakam atandı. Elazığ Ağın Kaymakamı Burak Yılmaz, Çankırı Vali Yardımcısı, Diyarbakır Lice Kaymakamı Muhammed Evlice ise Ilgaz Kaymakamlığına atandı.

 

Bayramören Kaymakamı Fatmagül Dalmış Konya Vali Yardımcısı, Orta Kaymakamı Mehmet Ali Uzun Adıyaman Vali Yardımcısı ve Kurşunlu Kaymakamı iken Kayseri Sarız kaymakamlığına dair ataması iptal edilen İlyas Öztürk ise Diyarbakır Vali Yardımcısı oldu.

 

Ilgaz Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi Elazığ Karakoçan Kaymakamı, Yapraklı Kaymakamı Emre Oğuztürk Erzurum Aşkale Kaymakamı, Şabanözü Kaymakamı Memet Zahit Uzun Bitlis Güroymak Kaymakamı olarak atandı.


 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aaa 24 Ağustos 2023 19:18

    Bi bizimkisi kaldı desene admin neyse açığa alınır insallah