TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 06 Kasım 2023 21:26

ÇERKEŞ BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ÇERKEŞ BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Başkan Sopacı yapılmadık yol kalmayacak demişti o sözünü de yerine getirdi.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ÇERKEŞ BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

Çerkeş Belediyesi vatandaşların rahat ve konforlu bir ulaşım hizmeti alması için kilit parke yol, beton kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

 

Çerkeş Belediyesi, sıcak asfalt serimi ile ilçeyi modern bir görüntüye kavuşturuyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından programlanan kilit parke yol, beton kaldırım ve sıcak asfalt serim  çalışmaları gece gündüz demeden yoğun bir şekilde yürütülüyor. 

 

 

Sezon başında Ajans Çerkeş'e açıklamada bulunan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı yapılmadık yol kalmayacak demişti. https://www.ajanscerkes.com/yapilmadik-yol-kalmayacak-demisti-starti-verdi_1306.html Başkan Sopacı sezon başında verdiği sözü tutarak bugüne kadar Çerkeş'in yüzde 95'lik yol sorununu ortadan kaldırdı.

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı; “Çerkeş'imizin her karışına hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz; bizim işimiz hizmet üreterek vatandaşlarımızın yaşam konforunu yükseltmek. Hava şartları müsaade ettiği sürece kilit parke yol, beton kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarının programlı bir şekilde devam edecek." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.