TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 25 Kasım 2022 18:05

ÇERKEŞ'E MAKİNE BÖLÜMÜ GELİYOR

ÇERKEŞ'E MAKİNE BÖLÜMÜ GELİYOR
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy Çerkeş'te ziyaretlerde bulundu.
ÇERKEŞ'E MAKİNE BÖLÜMÜ GELİYOR ÇERKEŞ'E MAKİNE BÖLÜMÜ GELİYOR

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

 

BAKAN YARDIMCISI SADRİ ŞENSOY MÜJDEYİ VERDİ

 

 

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy Çerkeş'te bir takım ziyaretlerde bulundu. 

 

 

Bakan Yardımcısı Şensoy beraberindeki heyetle birlikte Çerkeş'te faaliyet gösteren Aytaç Fabrikasını ziyaret etti. Bakan Şensoy'u Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve fabrika yöneticileri karşıladı. Bakan Yardımcısı Şensoy buradaki temaslarının ardından Çerkeş Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

 

 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, "Sayın Belediye Başkanımız Hasan Sopacı'nın talebini Vali bey ve Milli Eğitim Müdürümüzle beraber uygun gördük. Makine bölümünü açıyoruz. Hayırlı olsun." dedi. 

 

 

Öte yandan Ajans Çerkeş'e konuşan Başkan Sopacı, "Sayın Bakan Yardımcımız Sadri Şensoy ve Valimiz Abdullah Ayaz ilçemize geldiler. Hızla gelişen Organize Sanayi Bölgemize ara eleman arayışında olduğumuzu özellikle de makine bölümüne ihtiyaç olduğunu sayın bakanımıza arz ettik. Kendisi de bir takım görüşmelerin ardından ilçemizde en kısa sürede makine bölümünün açılıacağı sözünü verdi."dedi.

 

 

 

 

Başkan Sopacı, yıkılan İmam Hatip ortaokulu binasının da ihale aşamasında olduğunu belirterek önümüzdeki yıl ilçemiz İmam Hatip ortaokulunu kazanmış olacak dedi. Anadolu Lisesinin binasının da eski olduğunu Bakan Şensoy'a aktaran Başkan Sopacı, "Sayın bakanımız Anadolu lisesi ile ilgili çalışmaların da başlatılacağı sözünü verdi." dedi.

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.