TR 2023
  • kızılcahamam diş
  • MUHTAR
ÇERKEŞ Haber Girişi : 28 Mart 2023 23:31

ÇERKEŞ'İ SİZDEN BAŞKASI BÖLEMEZ ZATEN!

ÇERKEŞ'İ SİZDEN BAŞKASI BÖLEMEZ ZATEN!
Son günlerde Çerkeş'te enteresan olaylar yaşanmaya devam ediyor. Birileri birleştirici olurken birileri de ayrıştırıcı olma yolunda öncü oluyor.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ÇERKEŞ'İ SİZDEN BAŞKASI BÖLEMEZ ZATEN!

 

Son günlerde Çerkeş'te enteresan olaylar yaşanmaya devam ediyor. Birileri birleştirici olurken birileri de ayrıştırıcı olma yolunda öncü oluyor.

 

Çerkeş'e yerleşen depremzede aileler için Çerkeş Kaymakamlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Çerkeş Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programına Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fırat Din, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İl Genel Meclisi Üyesi Hayati Kaya, İl Genel Meclisi Üyesi Suat Sevim, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan, Aytaç Gıda Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. İnsan Kaynakları Grup Müdürü Ahmet Değer, kurum amirleri ve depremzede aileler katıldı.

 

Depremzede ailelerin Çerkeş'e yerleştirilmesinden evindeki eşyaların tamamlanmasına kadar canla başla çalışan mahalle muhtarları yok sayılarak bu programa davet edilmedi. İlk günden bu yana Depremzede ailelerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayan ve karşılamaya da devam eden mahalle muhtarları ilk davet edilmesi gereken kişiler olmasına rağmen ne yazık ki böylesi anlamlı ve önemli bir programa davet edilmedi.

 

 

Çerkeş'te ki depremzede aileleri kapı kapı dolaşan hiç bir şekilde reklamını yapmayan mahalle muhtarları protokol masasında olması gereken ilk isimlerdi. Böylesi önemli bir programa Çerkeş Kaymakamlığı tarafından mahalle muhtarlarının davet edilmemesi unutuldu mu yoksa görmezden mi gelindi sorusunu akıllara getirdi.

 

Günler öncesinden hazırlanan programa basın mensupları da son dakika akıllarına gelecek ki iftara 1 saat kala davet edildi. Basın mensupları sizin şamar oğlanınız mı gel deyince gelecek git deyince gidecek? Sizler nasıl günler önce kendi plan ve programınızı hazırlıyorsanız bizlerde kendi programlarımızı hazırlıyoruz.

 

Çerkeş basını olarak bu tür programlarda ayrıştırıcı değil birleştirici olmaya davet ediyor, hassasiyet gösterilmesini öneriyoruz.

 

 

MUHTAR2

 

Etiketler : #Çerkeş
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.