TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 16 Ocak 2023 21:33

ÇERKEŞ'İN EN BAŞARILI STK BAŞKANI HÜSEYİN ERDOĞAN

ÇERKEŞ'İN EN BAŞARILI STK BAŞKANI HÜSEYİN ERDOĞAN

ÇERKEŞ'İN EN BAŞARILI STK BAŞKANI HÜSEYİN ERDOĞAN

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

Çerkeş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hüseyin Erdoğan, 26 Ocak'ta yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.

 

Çerkeş'te en uzun süreyle Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Başkanlığı yapan Hüseyin Erdoğan başarılarıyla göz kamaştırıyor. 38 yıldır cemiyetin içerisinde yer alan Hüseyin Erdoğan, sürdürdüğü Kooperatif Başkanlığı seçimlerinde de galibiyetle ayrıldı. Çerkeş'te Esnaf ve Kooperatif denilince ilk akla gelen Başkan Hüseyin Erdoğan, esnafların saygısını ve teveccühünü kazanarak her seçimde galip gelmeyi başardı. Çerkeş'te çok sayıda esnaf Kooperatifin teşvikleriyle hayallerine kavuştu.
 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Çerkeş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 26 Ocak 2023'te yeniden seçime girecek. Yaklaşık 400 esnafın üye olduğu kooperatifte Hüseyin Erdoğan'ın güven tazeleyerek görevine devam etmesi tahmin ediliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.