TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 11 Kasım 2022 08:16

ÇERKEŞ'TE 10 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

ÇERKEŞ'TE 10 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
11 Kasım Milli Ağaçlandırma günü kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu.
ÇERKEŞ'TE 10 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ KAPSAMINDA FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

 

 

Gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak amacı ile "Geleceğe Nefes Kampanyası" kapsamında 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde düzenlenen fidan dikim etkinliği Akhasan Köyü Devlet Ormanı Ağaçlandırma Sahasında fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

 

 

 

 

Etkinliğe Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkan Vekili Zeynel Çiltaş, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fırat Din, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, Çerkeş Orman İşletme Müdürü Numan Yöner, kurum amirleri, öğrenciler, vatandaşlar ve Orman İşletme Müdürlüğü Personelleri katıldı.

 

 

 

 

Ağaçlandırma sahasında kurumlar için oluşturulan fidan dikim alanlarında 3 bin 500 adet fidan toprakla buluştu. Ağaçlandırma sahasının tamamında ve köy muhtarlarımıza teslim edilen fidanlarla birlikte ilçemizde 10 bin fidan dikimi gerçekleştirildi.

 

 

 

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği fidan dikimi ve dikilen fidanlara can suyu verilmesinin ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

 

 

 

Vatandaşlar, etkinliği kusursuz düzenleyen İlçe Orman İşletme Müdürü Numan Yöner ve İşletme Personellerine teşekkür etti. 

 

 

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.