TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 13 Şubat 2023 21:04

ÇERKEŞ'TE ENSAR VE MUHACİR KARDEŞLİĞİ

ÇERKEŞ'TE ENSAR VE MUHACİR KARDEŞLİĞİ
Çerkeş'te Ensar ve Muhacir Kardeşliği

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

ÇERKEŞ DEPREMZEDELERE ENSAR OLDU

 

 

Hz. Peygamber'i ve muhacirleri yurtlarında barındırmak ve korumak suretiyle onlara büyük yardımda bulunan ensarlar, bugünde depremzedeler için evlerinin kapılarını açtı.

 

Evlerinin kapılarını depremzede vatandaşlara açan Çerkeşliler, akıllara ensar ve muhacir kardeşliğini getirdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan İlçeleri olan ve 10'dan fazla ilimizi (Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Adana ve Osmaniye) etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında ilçemizde yakınlarının yanına gelen 64 depremzede vatandaşımız Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkan Vekili Ergün Sertkara, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, SYDV Personelleri, gönüllü öğretmenler tarafından ziyaret edildi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Çerkeş'te ki depremzedelerin Beslenme, temizlik, giyim ve ısınma gibi konuların karşılanacağı belirtildi. Öte yandan çalışmak isteyen depremzedelere iş imkanının sunulacağı bildirildi.

Etiketler : #Çerkeş
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.