TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 05 Mayıs 2023 20:33

ÇERKEŞ'TE HAYALLER BİR BİR GERÇEK OLUYOR

ÇERKEŞ'TE HAYALLER BİR BİR GERÇEK OLUYOR
Çerkeşlilerin merakla beklediği ve Başkan Sopacı'nın seçim vaatlerinden biri olan kapalı yüzme havuzu da gerçek oluyor.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

ÇERKEŞ'TE HAYALLER BİR BİR GERÇEK OLUYOR

 

 

Çerkeş'te projeler  bir bir hayata geçiyor. Çerkeşlilerin merakla beklediği ve Başkan Sopacı'nın seçim vaatlerinden biri olan kapalı yüzme havuzu da gerçek oluyor.

 

 

Yarı olimpik kapalı yüzme yavuzunun temel atma programı bugün dualarla gerçekleşti. Temel atma törenine Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Sertkara, İlçe Başkanı Salih Tarın, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

 

 

 

 

Yüzme havuzunun bir yanında İlçe Stadı diğer yanında kapalı halısaha bulunuyor. 

 

 

 

 

Gençelere müjdeli haberi  duyuran Başkan Sopacı, "Yaz ve kış aylarında da kullanabileceğimiz Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için radye temel betonunu Ak Parti İlçe Başkanımız Salih Tarın, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Muhtarlarımız ile birlikte dualar eşliğinde attık. Her daim İlçemize desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu'na, Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitçioğlu'na, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Sn. Murat Kocakaya'ya teşekkür ediyoruz. Büyüyen ve gelişen ilçemize hayırlı, uğurlu olsun..." dedi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.