TR 2024

ÇERKEŞ'TE KAPALI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI

 

ÇERKEŞ'TE KAPALI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI

 

Çerkeş'te 2024 yılında inşaatı tamamlanan Kapalı Sebze, Organik Ürün ve Balık Pazarı’nın bugün resmi açılışı gerçekleşti. 

Kapalı Sebze, Organik Ürün ve Balık Pazarı’nın  açılışına AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Önceki Dönem Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Çerkeşli vatandaşlar katıldı.

 

Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayarak Çerkeş Halk Oyunları ekibi gösterilerinden sonra açılış konuşmalarıyla devam etti.

 

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı konuşmasında şu ifadelere yer verdi."Kıymetli Çerkeşliler,  Sizlerin yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. 3100 m2 kapalı alana sahip 2 katlı olan Pazar yerinde, 22 adet işyeri, 80 m2 3 adet ofis, 25 m2 ve 60 m2 4 adet soğuk hava deposu, balık pazarı, doğal ürün pazarı, zabıta ofisi, mescit ve abdesthane bulunuyor. Vatandaşlarımızın güvenli ve hijyenik ortamda alışveriş yapabileceği modern  kapalı Pazar yerini ilçemize kazandırdık.

 

Büyüyen ve gelişen ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Pazar yerimizin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhasekeyi, Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a , Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu'na ve Ak Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

  • 5 / 1 ÇERKEŞ'TE KAPALI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI 0

  • 5 / 2 ÇERKEŞ'TE KAPALI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI 1

  • 5 / 3 ÇERKEŞ'TE KAPALI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI 2

  • 5 / 4 ÇERKEŞ'TE KAPALI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI 3

  • 5 / 5 ÇERKEŞ'TE KAPALI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.