TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 30 Mart 2024 16:10

ÇERKEŞ'TE KAZA; 4 ÖLÜ, 2'Sİ POLİS 3 YARALI

ÇERKEŞ'TE KAZA; 4 ÖLÜ, 2'Sİ POLİS 3 YARALI
Çerkeş'te tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

ÇERKEŞ'TE KAZA; 4 ÖLÜ, 2'Sİ POLİS 3 YARALI

 

Çerkeş'te tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, oy vermek üzere Bursa'dan Ordu ili Aybastı ilçesine gitmek üzere yola çıkan 16 ADB 879 plakalı ticari araç Gönükçukuru köyü mevkisinde maddi hasarlı kaza yaptı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri güvenlik önlemi almak amacıyla araçtan inmek üzereyken arkadan gelen TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır ticari aracın üzerine devrildi.

 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.

 

Ticari araçta bulunan Abdurrahman Adem, Tokezban Adem, Mehmet Adem ve Yurdagül Davan olay yerinde hayatını kaybetti, Çerkeş Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli polis memurları D.G. ve B.K. ile tır sürücüsü Nahashidze ise yaralandı.

 

Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

 

Olay yerinde incelemede bulunan ve ilgililerden bilgi alan Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Ajans Çerkeş'e, kazanın Karabük-Çankırı il sınırında saat 10.00 sıralarında meydana geldiğini söyledi.

Kazada 4 kişinin öldüğünü, 3 kişinin yaralandığını bildiren Taşolar, şunları kaydetti:

"Bunlardan 2'si polis memuru arkadaşımız, Karabük'te tedavi altındalar. Olay yerinde savcımız, emniyetimiz, jandarmamız ve diğer görevliler incelemelerini yapıyor. Trafiği çok şükür, kontrollü olarak açtık şu anda, araç seyri devam ediyor. İncelemeler bittikten sonra daha ayrıntılı, net bilgi verebileceğiz. Hepimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun."

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.