TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 03 Mayıs 2024 17:35

ÇERKEŞ'TE ORMAN BENİM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

ÇERKEŞ'TE ORMAN BENİM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Çerkeş'te "Orman Benim" kampanyası düzenlenerek ormanda ki çöp ve atıklar toplandı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ÇERKEŞ'TE "ORMAN BENİM" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

 

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından ülkemiz genelinde ormanları korumak ve yangınlara karşı alınacak önemler konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan "Orman Benim" kampanyası Çerkeş'te düzenledi.

 

81 ilde ve tüm ilçelerde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen kampanyaya Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Kaya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hakan Akoğlu, Çerkeş Orman İşletme Müdürü Sabri Bağcı ve personelleri, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cengiz Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Ercan, kamu kurum ve kuruluşu çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

Olası orman yangınlarını önlemek, vatandaşlarımızın, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve öğrencilerimizin orman yangınları konusunda duyarlılığını arttırmak, bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla İstasyon Mahallesi TOKİ Konutları mevkiinde bulunan Atatürk Ormanında gerçekleştirilen etkinlikte doğaya bırakılan,  rüzgarlarla ormana sürüklenen yangına sebebiyet verebilecek cam, plastik, kâğıt vs. gibi atıklar toplandı.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.