TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 06 Nisan 2024 19:37

ÇERKEŞ'TE RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİ ALINDI

ÇERKEŞ'TE RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİ ALINDI
Ramazan Bayramının huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için Çerkeş'te her türlü tedbir alındı.

 

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ÇERKEŞ'TE RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİ ALINDI

 

Ramazan Bayramının huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için Çerkeş'te her türlü tedbir alındı.

 

Çerkeş Kaymakamlığının yayınladığı tedbirler kapsamda,


1-Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğünce, vatandaşlarımızın alışverişlerinde fahiş fiyatla karşılaşmamaları için gerekli denetimler yapılacak, gelen ihbar ve şikayetler değerlendirilerek çarşı ve mıntıkaların kontrol edilmesi sağlanacak, görev alanı içerisinde bulunan cadde ve sokakları temizlik işleri aksatılmadan devam ettirilecek, su ve kanalizasyon arızaları nöbetçi ekipler tarafından giderilecektir. Vatandaşlarımız Alo 185 Su ve Kanalizasyon servislerinden yardım isteyebilecek herhangi bir yangın olayına karşı Yangın İhbar için 112 Acil Çağrı Merkezini ve dış hat 7661012 numaralı telefonlara başvurabileceklerdir.

 

2-İlçe Emniyet Müdürlüğünce bayram öncesinde, esnasında ve sonrasında alınan tedbirler doğrultusunda halkımızın yoğun olduğu alışveriş merkezleri ile otobüs terminali civarı görevli ekiplerce sürekli kontrol altında bulundurulacak ve olumsuz bir durum görüldüğü an müdahale edilecek, hırsızlık ve yan kesicilik olaylarına karşı çalışmalar yapılacak, halen sürdürülen sabit ve şok yol kontrol ve arama noktalarına bayram tatili süresince de devam edilecek, trafik ekipleri tarafından trafik yönünden alınması gereken tüm tedbirler alınacaktır.

 

3-İlçe Jandarma Komutanlığınca halkın yoğun olarak bulunduğu bölgeler ile yol güzergahları, dinlenme tesisleri ve akaryakıt istasyonlarında 24 saat esasına göre önleyici kolluk faaliyeti yürütülecek, hırsızlık ve kapkaç olaylarına karşı gerekli tedbirler alınacak, daha önceden hırsızlık olaylarının yoğun olarak meydana geldiği D-100 karayolu üzerindeki dinlenme tesislerinde önleyici tedbirler artırılacak, tatil süresince trafiğin yoğun olduğu yer, zaman ve güzergahlarda denetim faaliyetleri aksatılmadan sürdürülecek, umuma açık yerler ve kritik tesisler devriyeler marifetiyle sık sık kontrol edilecektir.


4-İlçe Toplum Sağlığı Merkezi  İlçe merkezi  ve köyler için yeterli sayıda Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmeti verecek, sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesini sağlayacaktır.

 

5. Vatandaşlarımız elektrik arızaları ile ilgili konularda 186 numaralı Çağrı Merkezi telefonuna başvurabileceklerdir.


6- Doğal gazla ilgili bir problem yaşanmaması için KARGAZ şirketi tarafından gerekli tedbirler alınmış olup vatandaşlarımız acil durumlarda Doğalgaz Acil İhbar Hattı 187 numaralı telefona başvurabileceklerdir.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

7- Karayolları Şefliğince karayolu güvenliği için gerekli önlemler alınacaktır. Vatandaşlarımız acil durumlarda Acil İhbar Hattı 159 numaralı telefona başvurabileceklerdir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.