TR 2023
  • kızılcahamam diş
  • MUHTAR
ÇERKEŞ Haber Girişi : 31 Mayıs 2023 08:02

ÇERKEŞ'TE SEL FELAKETİ

ÇERKEŞ'TE SEL FELAKETİ
"Geçmiş Olsun Çerkeşim"

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

ÇERKEŞ'TE SEL FELAKETİ

 


Çerkeş’te son 1 haftada etkili olan kuvvetli sağanak sele sebep oldu. Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonucu Çerkeş ilçesi sel felaketi ile karşı karşıya kaldı. Bazı cadde ve sokaklarda yollar ve kaldırımlar bozuldu.

 

 

 

 

Şeyhdoğan ve Eymür köyü bölgesinden gelen dere yataklarının kesişme noktası olan Çerkeş ilçesinde taşan sular belediye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak boya çayına aktarılmaya çalışıldı. Menfezlerden taşan sular ilçe merkezine kadar ulaştı. Çerkeş Belediyesi ekipleri yağmur hatlarının ve menfezlerin tıkanmaması için çalışmalar yürüttü. 

 

 

 

 

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ İlçemizde yaşanan sel felaketinde çok şükür bir can kaybımız yok.  Belediye ekiplerimiz menfezlerin tıkanmaması için iş makinalarımız ile anında müdahale ettiler. Çerkeş Belediyesi olarak herhangi bir olumsuz durumda tüm ekiplerimiz ile vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımız evlerinde, bodrum katlarında, hayvan ahırlarında olası sel baskını ile karşılaştığında vakit kaybetmeden  112 Acil hattını arayarak İtfaiye ve belediye ekiplerimizden yardım talebinde bulunabilirler. Rabbim milletimize böyle afetler yaşatmasın. Geçmiş olsun Çerkeşim…” dedi.

 

MUHTAR2

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Şinasi GÖRMEZ 31 Mayıs 2023 09:11

    Abartmayın lütfen öyle abartılacak bi sel yok meydanda hükumetimiz çok güzel çalışıyor beldemizin başkanı da çok güzel çalışıyor...lütfen sizi doğru habere davet ediyorum...