TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 22 Eylül 2022 15:55

ÇERKEŞ'TE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ

ÇERKEŞ'TE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ
Çerkeş'te Uyuşturucu ile mücadele Semineri düzenlendi.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ÇERKEŞ'TE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ

 

Umudumuz Gençler Projesi Metamfetamin (Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde) Semineri Düzenlendi

 

Çerkeş Kaymakamlığı (İlçe Emniyet Müdürlüğü), Çerkeş Belediye Başkanlığı, Saçak Belediye Başkanlığı işbirliğinde metamfetamin kullanımının önüne geçilebilmesi için hedef kitlenin bilgilendirilmesi, bağımlılık konusunda toplumu bilinçlendirmek, toplumun farkındalığını arttırmak ve temel önleyici çalışmaları başlatmak amacıyla hazırlanan ‘’Umudumuz Gençler Projesi’’ kapsamında 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Konferans Salonunda ‘’Metamfetamin (Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde) Semineri’’ düzenlendi.

 

 

Programa Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fırat Din, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan, Esnaf ve Şoförler Odası Başkanı Kadir Arslan, Kurum Amirleri ve çalışanları, muhtarlar, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

 

Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu toplumun her kesimini kapsayıcı ve kucaklayıcı proje bazlı faaliyetlerin sürdürüleceğini, bilinçli nesiller kazandırılarak ailesine, vatanına, milletine hayırlı evlatlar yetiştirilmesinin sağlanacağını ifade ederek, proje ve eğitim seminerinin düzenlenmesinde yardım, destek ve emeği geçen paydaşlara teşekkür etti.

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.