TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 09 Şubat 2023 11:31

ÇERKEŞ’TEN 17 YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

ÇERKEŞ’TEN 17 YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI
Çerkeş’te vatandaşlar yardım için seferber olmaya devam ediyor. 

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ÇERKEŞ’TEN 17. YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

 

Çerkeş’te vatandaşlar yardım için seferber olmaya devam ediyor. 

 

Salı günü Çerkeş’ten yola çıkan  11 Tır gıda ve iş makinası yüklü yardım tırları Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine ulaştılar ve enkaz kaldırma çalışmalarına katıldılar.

 

 

 

Bugün ise 6 tır gıda malzemesi, ısıtıcı, odun sobası, kömür ve iş makinası yüklü tırlar yola çıktı.

 

Kampanya kapsamında vatandaşlar bebek bezi, battaniye, elektrikli ısıtıcı, temizlik ürünleri, kuru gıda ve birçok malzemeyi  yardım toplama merkezi olan Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezinene ulaştırmaya devam ediyor.

 

 

 

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı,” Türkiyemizin başı sağ olsun. Ben şuna inandım ki Türk milletinin başaramayacağı hiçbir şey yok. Bu deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.Geride kalan hastalarımıza sağlık diliyorum. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Devletimiz deprem yerinde.

 

 

Tabii bize düşen de hem belediyeler hem Çerkeş halkı hem bütün Türkiye halkı olarak el ele, gönül gönüle vermektir. Çerkeş’ten bugünde 4 yardım tırımız yola çıktı. Toplamda 17. Yardım tırımızı gönderdik. Belediyemiz Kültür Merkezinde Çerkeşli duyarlı vatandaşlarımızın yardımlarını toplamaya devam ediyoruz. Millet olarak el ele verip tüm yaralarımızı saracağız." açıklamasını yaptı.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Etiketler : #Çerkeş
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.