TR 2023
  • kızılcahamam diş
  • MUHTAR
ÇERKEŞ Haber Girişi : 07 Aralık 2022 09:54

ÇERKEŞ YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

ÇERKEŞ YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı 'Hayırlı Olsun' mesajıyla Yüzme Havuzunun müjdesini verdi.
ÇERKEŞ YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

ÇERKEŞ YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR 

 

 

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı 'Hayırlı Olsun' mesajıyla Yüzme Havuzunun müjdesini verdi. Çerkeş yarı olimpik yüzme havuzu projesi için müteahhit firma ile protokol sözleşmesi imzalandı.

 

 

İstasyon Mahallesi 7 ada 5 parsele kurulacak olan yarı olimpik yüzme havuzu 2023 yılı içerisinde yapımına başlanılacak. İçerisinde Seyirci Trübünü, kafeterya ve 40 araçlık otopark bulunacak olup 1240 m2 inşaat alanına sahip olcacak. Yaz ve kış aylarında da kullanılabilecek  Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun ısıtma sistemleri Çerkeş hava şartlarına göre dizayn edilecek.

 

 

 

 

 

Kapalı Yarı Olimpik Yüzme havuzu, Çerkeş ilçe stadı ile halısaha arasına kurulacak. Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı 2019 Mahalli idareler seçimlerindeki vaatlerinden biri olan kapalı yüzme havuzu projesini de hayata geçirmiş olacak.

 

 

 

 

 

Öte yandan sosyal medya hesabından müjdeyi duyurun Başkan Sopacı, "DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR…2023 yılı içerisinde inşa edeceğimiz  Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projemizin yapımı için müteahhit firma ile protokol sözleşmesini imzaladık.  Yaz ve kış aylarında da kullanabileceğimiz Kapalı Yarı Olimpik Yüzme havuzu ilçemize hayırlı olsun. Rabbim tez bitirebilmeyi ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip eylesin." dedi.

 

 

 

 

MUHTAR2

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.