TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 18 Nisan 2023 08:34

ÇERKEŞLİLER HALK İFTARINDA BULUŞTU

ÇERKEŞLİLER HALK İFTARINDA BULUŞTU
Çerkeşliler geleneksel halk iftarında birlikte oruç açtı.
ÇERKEŞLİLER HALK İFTARINDA BULUŞTU

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

 

 

ÇERKEŞLİLER HALK İFTARINDA BULUŞTU 

 


Çerkeş Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel halk iftarı çok yoğun katılımla Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde Geleneksel Halk İftarı yoğun katılımla gerçekleşti. Yeni hizmete açılan Kültür Merkezinin 2 salonu ve fuaye alanı doldu. Çerkeşlilerin aynı sofrada iftar açtığı programda, ilahiler söylendi. 

 

Programa Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Ak Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Çardaklı Belediye Başkanı Osman Yılmaz, Şehit ve Gazi aileleri ve çok sayıda Çerkeşli vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı,  vatandaşlarla  gönül sofrasında birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Programda söz alan Başkan Sopacı, "Mübarek Ramazan ayında birlik beraberlik adına düzenlediğimiz iftar soframıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız duaları kabul etsin. Böyle bir akşamda sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. İlçemizde devam eden çalışmalarımız hepinizin malumu. AK Parti'li bir belediye başkanı olarak yapmış olduğumuz her çalışmada bizden desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çankırı Milletvekillerimiz Sn. Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Sn.Salim Çivitçioğlu beye şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Mevlam dirliğimizi birliğimizi bozmasın” dedi.
İftar programı hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.