TR 2023
  • kızılcahamam diş
  • MUHTAR
ÇERKEŞ Haber Girişi : 14 Aralık 2022 01:47

ÇOCUK TESLİM MERKEZİ KURULDU

ÇOCUK TESLİM MERKEZİ KURULDU

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

ÇOCUK TESLİM MERKEZİ KURULDU

 

Adliyelerde kurulan “Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlükleri” tarafından yerine getirilmesine ilişkin düzenlemeye istinaden Çerkeş Kaymakamlığı Hizmet Binasında Çocuk Teslim Merkezi oluşturulmuş ve çocuk teslimi konusunda uzman personel görevlendirmesi yapılarak Çerkeş Kaymakamlığı ve Çerkeş Cumhuriyet Savcılığı arasında bir işbirliği protokolü imzalandı.
 

 

 

 

Protokol imza törenine Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Cumhuriyet Savcısı Ozan Kapıcı, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ahmet Kılıçarslan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fırat Din, İlçe Yazı İşleri Müdürü Dr. Diyar Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdayi Altıntaş, Anadolu Ajansı Çerkeş Muhabiri ve Ajans Çerkeş Genel Yayın Yönetmeni Yasin Ustacı, Çerkeş Vuslat Haber İmtiyaz Sahibi Turan Demir katıldı.
 

 

 

 

İmza töreninin ardından heyet, Çocuk Teslim Merkezinde incelemelerde bulundu. 
 

Protokol ile bugüne kadar İcra Müdürlükleri tarafından yerine getirilen bu işlemlerin çocuklar yararına dizayn edilen teslim mekanında uzmanlar veya rehber öğretmenler eşliğinde yerine getirilmesi ile birlikte, boşanma süreci ve sonrasında yıpranan çocukların ikincil örselenmelerine mahal verilmemesi amaçlanıyor.

 

 

 

Kaymakam Bulgurlu, Çocuk Teslim Merkezinin anahtarını Cumhuriyet Savcısı Ozan Kapıcı'ya teslim etti.

 

MUHTAR2

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.