TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 13 Kasım 2022 09:20

Çök-Kapan-Hayata Tutun Deprem Anı Tatbikatı

Çök-Kapan-Hayata Tutun Deprem Anı Tatbikatı
Ülkemiz genelinde 12 Kasım 1999 Düzce Depreminin yıldönümünde saat 18.57'de Çök-Kapan-Hayata Tutun Deprem Anı Tatbikatı ilçemizde gerçekleştirildi.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

 

Çök-Kapan-Hayata Tutun Deprem Anı Tatbikatı

 

 

Ülkemiz genelinde 12 Kasım 1999 Düzce Depreminin yıldönümünde saat 18.57'de Çök-Kapan-Hayata Tutun Deprem Anı Tatbikatı ilçemizde gerçekleştirildi. Tatbikata Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, kurum amirleri, vatandaşlar ve görevliler katıldı.

 

 

 


İlçemizde market alış-verişi esnasında gerçekleşen tatbikat saat 18.57'de belediye anons sisteminden ve camii hoparlörlerinden ''AFAD tatbikat bilgilendirmesidir. Şu anda tüm ülkede Deprem Anı, Çök-Kapan-Tutun Tatbikatı yapılmaktadır'' anonsları ve Haber Alma ve Yayma Sistemi'nden (HAY) cep telefonlarına gelen ''Hayati Durum Bildirimi'' uyarıları ile birlikte markette bulunanlar sağlam ve güvenilir alanda deprem esnasında hayati önem arz eden çökme, kapanma ve tutunma hareketlerini yaparak gerekli tedbirleri aldılar.

 

 

 


Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, ülkemizin aktif deprem kuşağında yer aldığını, özellikle ilçemizin Kuzey Anadolu Fay Hattında bulunduğunu, bu sebeple deprem esnasında bilinçli ve tedbirli olunmasının önemini vurgulayarak üzerinden 23 yıl geçen Düzce Depreminde hayatını kaybedenleri andı ve böylesi felaketlerin bir daha yaşanmaması temennilerinde bulundu.

 

 

 

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.