TR 2023
  • kızılcahamam diş
  • MUHTAR
ÇERKEŞ Haber Girişi : 02 Ekim 2022 21:12

DAĞÇUKURÖREN KÖY YAŞAM MERKEZİNE ZİYARET

DAĞÇUKURÖREN KÖY YAŞAM MERKEZİNE ZİYARET
Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve beraberindeki heyet Dağçukurören Köyü Şehit Cengiz Kurtkayası Köy Yaşam Merkezini ziyaret etti.
DAĞÇUKURÖREN KÖY YAŞAM MERKEZİNE ZİYARET

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

DAĞÇUKURÖREN KÖYÜ ŞEHİT CENGİZ KURTKAYASI KÖY YAŞAM MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı ve Tarım Orman Bakanlığı iş birliği ile bu yıl ülke genelinde başlatılan Köy Yaşam Merkezleri projesi kapsamında Dağçukurören Köyünde açılan Köy Yaşam Merkezi Kaymakam Bulgurlu tarafından ziyaret ederek bilgisayar, projeksiyon cihazı, projeksiyon perdesi, yazı tahtası ve eğitim-öğretimde kullanılacak materyaller teslim edildi

 

 

2022-2023 eğitim öğretim yılı başlamasıyla beraber ülke genelinde faaliyete geçen Köy Yaşam Merkezleri, Anadolu'nun dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de çalışmalarına devam ediyor. Köylerde yaşayan vatandaşlarımıza yeni bilgiler edinme ve kendilerini geliştirme imkanı sunan köy yaşam merkezi faaliyetleri köyde yaşamını sürdüren vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Köy Yaşam Merkezi çalışmalarına erkekler için "Büyük Baş Hayvan Sürü Yönetimi Kursu", kadın kursiyerler için ise açılan "Kuran-ı Kerim Okuma Kursları" ile devam ediyor.

 

 

Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdayi Altıntaş ve SYDV Müdürü Atakan Dalaslan, İl Genel Meclis Üyesi Hayati Kaya "Şehit Cengiz KURTKAYASI Köy Yaşam Merkezi"ni ziyarette ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

MUHTAR2

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.