TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 08 Aralık 2022 20:22

DEVA PARTİSİ ÇERKEŞ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN TOKİ ELEŞTİRİSİ

DEVA PARTİSİ ÇERKEŞ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN TOKİ ELEŞTİRİSİ
"İhtiyacı olmayıp da kuradan çıkanların TOKİ başkanlığı tarafından incelenmesini istiyoruz"

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

DEVA PARTİSİ'NDEN TOKİ ELEŞTİRİSİ

 

Deva Partisi Çerkeş ilçe başkanlığı bugün çekilen kuralar ile ilgili eleştirilerde bulundu.

 

Ajans Çerkeş'e açıklamalarda bulunan Deva Partisi Çerkeş İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamada, "Bugün kuraları çekilen 141 adet konutun gerçek ihtiyacı olanlara çıkmasını isterdik. Yüzlerce dar ve orta gelirli hemşerilerimiz varken bazı ihtiyaç sahibi olmayanları da listede görmek bizleri üzdü. Kamuoyu önünde şeffaf bir şekilde çekilişi yapılan kuraların başvuru sürecinde kriterlerinin eşit ve adaletten uzak olduğu görüşündeyiz.

 

İhtiyacı olmayıp da kuradan çıkanların TOKİ başkanlığı tarafından incelenmesini istiyoruz ki adalet yerini bulsun. Hak sahibi hemşerilerimize de hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Deva Partisi Çerkeş İlçe Başkanlığı" denildi.

 

Ajans Çerkeş'e ihbarlarda bulunan vatandaşlar, "Aynı aileden iki kişi kura da çıktı. Özellikle de durumları çok çok iyi olmasına rağmen. Biz dar gelirliler olarak yine ev sahibi olamadık. Nerede adalet? Bu konutları gerçekten hak edene versinler." dedi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.