TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 23 Eylül 2023 11:15

DİKKATLİ GEÇ SAYGIYI SEÇ PROJESİ EĞİTİMİ VERİLDİ

DİKKATLİ GEÇ SAYGIYI SEÇ PROJESİ EĞİTİMİ VERİLDİ
Çerkeş'te ''Dikkatli Geç Saygıyı Seç Projesi'' Eğitim ve Etkinlik Faaliyeti yapıldı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

DİKKATLİ GEÇ SAYGIYI SEÇ PROJESİ EĞİTİMİ VERİLDİ

 

 

Çerkeş'te ''Dikkatli Geç Saygıyı Seç Projesi'' Eğitim ve Etkinlik Faaliyeti düzenlendi.

 

Çerkeş İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan paydaşları Çerkeş Belediye Başkanlığı, Saçak Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çerkeş Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası olan ''Dikkatli Geç Saygıyı Seç Projesi'' eğitim ve etkinlik faaliyeti düzenlendi.

 

Faaliyete Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkan Vekili Ergün Sertkara, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutan Vekili Onur Aldaş, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cengiz Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

 

İlkokul/Ortaokul öğrencilerinin ve velilerinin trafik kuralları hakkındaki bilgilerini yenilemek, karşıdan karşıya geçişlerde duyarlılıklarını arttırmak amacıyla başlatılan Dikkatli Geç Saygıyı Seç Projesi kapsamında 80.Yıl Cumhuriyet İlk/Ortaokulunun önünde bulunan yaya geçidinde eğitim faaliyeti ve broşür dağıtımı yapıldı.

 

Kaymakam Bulgurlu Merkezi İdare, Mahalli İdare ve Sivil Toplum Kuruluşları ile toplumun her kesimini kapsayıcı ve kucaklayıcı proje bazlı faaliyetlerin sürdürüleceğini,  Devlet- Vatandaş odaklı çalışmaların yapılarak devletimizin her daim vatandaşının yanında olduğunun hissettirilmeye devam edileceğini ifade ederek projelerin yapılmasında ve uygulanmasında yardım, destek ve emeği geçen paydaşlara teşekkür etti. 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.