TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 17 Kasım 2023 22:15

ERDAL KARAKAYA ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

ERDAL KARAKAYA ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
Erdal Karakaya Milliyetçi Hareket Partisinden Saçak Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ERDAL KARAKAYA ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

 

 

Erdal Karakaya Milliyetçi Hareket Partisinden Saçak Belediye Başkanlığı Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

 

Saçak Belediye Başkanlığında memur olarak görev yapan ve Saçak'ın sevilen isimlerinden Erdal Karakaya, bugün MHP Genel Merkezine giderek Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Destekçileri ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık ile görüşen Karakaya aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Adaylık başvurusunu sosyal medya hesabından duyuran Başkan Karakaya, "Bugün MHP Genel Merkezine ; Doğup büyüdüğüm Saçak Beldeme daha iyi hizmet verebilmek için Saçak Belde Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayız.Değerli halkımızın teveccühlerini bekliyorum…Hayırlısı olması dileğiyle .Saygılarımla" dedi.

 

Karakaya'yı tebrik eden MHP Çerkeş İlçe Başkanı Nurullah Öztürk yaptığı açıklamada, "İlçemiz Saçak Beldesi Belediye Başkanlığı için MHP Genel Merkezine giderek Aday Adaylığı Başvurusunda bulunan Erdal Karakaya kardeşimizi İlçe Başkanlığımızda tebrik ettik. İlçemiz ve Beldemiz için Hayırlara vesile olsun." dedi.

 

ERDAL KARAKAYA KİMDİR?

 

1985 yılında Saçak'ta doğdu. İlkokul eğitimii saçakta tamamladı. Orta ve lise eğitimini Çerkeş'te tamamladı. Saçak Belediye Başkanlığında; Hesap İşleri, Fen memurluğu, evlendirme işlemleri, sekreterlik ve yazı işleri gibi görevlerde bulundu. 

Evli ve çocuk 2 babasıdır.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • A. Y. 18 Kasım 2023 13:04

    Hayırlı olsun inşallah, her biri ayrı ayrı güvenilir çalışkan insanlar.