TR 2024
  • kızılcahamam diş
HABERLER Haber Girişi : 07 Mayıs 2023 17:49

ESEN ÇELİK GEMİLERİ YAKALIM DEDİ!

ESEN ÇELİK GEMİLERİ YAKALIM DEDİ!
Esen Çelik, yaza damgasını vuracak hareketli şarkısı için çalışmaları başlattı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ESEN ÇELİK ‘’GEMİLERİ YAKALIM’’ DEDİ!

 


Türk pop müziğine ilk teklisi ile giriş yapan Esen Çelik, aslında daha küçük yaşlarda gemileri çoktan müzik için yakmaya başlamıştı, Berlin’de aldığı şan eğitimi ve okuma dersleriyle müzik hayatını profesyonel boyuta taşıdı. Bu süre zarfında ekibi ile beraber birçok sahne performansı ve konserlere imza attı.

 

 

 

 

 

 

Berlin’de sevilen bir isim olan Esen, kendi bestesi olan, ‘’Gemileri Yakalım’’ isimli slow şarkısıyla Türkiye müzik piyasasına adım attı. 90’lar ve günümüz müzik ruhunu bu eserle harmanlayan Esen, her tarza hitap eden sesi ile bir yandan da yeni şarkıları için hazırlıklar yapıyor. Prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü Mert Burak’ın, klip yönetmenliğini Ferit Çetinkaya’nın ve Mix-Mastering’i Emre Kıral’ın yapmış olduğu ‘’Gemileri Yakalım’’ şarkısında birçok ünlü müzisyenle de çalıştığını söyleyen Esen Çelik, sanat yolunda profesyonel adımlarla ilerlemek istediğini, yaza damga vuracak hareketli şarkısı için çalışmalara başladığını belirtti.

 

 

 

 

Yeni şarkısının yanı sıra dinleyicilerine İstanbul’da sahne almaya başladığının da müjdesini verdi. ‘’Müzik benim yaşam enerjim’’ diyen Esen, artık aralıksız sahnelerine ve albüm çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Türkiye müzik sahnesinin sevilen isimlerinden Esen Çelik, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni albümü "Gemileri Yakalım" ile müzikseverlerin karşısına çıkardı. Esen Çelik, müzik hayatına genç yaşlarda başladı ve zamanla kendine özgü tarzıyla, şarkılarıyla dinleyicilerinin kalbinde taht kurdu. Kendine has sesi, güçlü yorumu ve sıcak enerjisiyle sahnelere damgasını vuran Çelik, " Gemileri Yakalım " albümünde de kendisine özgü tarzını yansıtmayı başarıyor.

 

 

 

 

 

Albümde yer alan şarkı sözlerini kendisi yazan ve müziklerini besteleyen Esen Çelik, " Gemileri Yakalım " ile dinleyicilere kendisini daha da yakın hissettiriyor. Sözleriyle, müziğiyle ve yorumuyla duygusallığı ve hüznü güçlü bir şekilde hissettiren Esen Çelik, bu albümde dinleyicilerine aşkın, sevginin, özlemin ve umudun farklı tonlarını sunuyor. Türkiye'nin dört bir yanında sahne almaya hazırlanan Esen Çelik, sesi, duruşu ve yorumuyla hafızalarda iz bırakırken, aynı zamanda müziğin toplumları birleştirici gücünün önemli bir ispatı oldu. "Gemileri Yakalım" albümüyle müzikseverleri büyüleyen Esen Çelik, Türkiye müzik sahnesindeki yerini daha da sağlamlaştırıyor ve yeni projeleriyle hayranlarının karşısına çıkmaya devam edecek.

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.