TR 2024
  • kızılcahamam diş
HABERLER Haber Girişi : 27 Ekim 2022 17:27

ESLEM BEBEĞE NEFES OL!

ESLEM BEBEĞE NEFES OL!
SMA Hastası Eslem Bebek yardım bekliyor.

 

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

SMA Hastası Eslem Bebek yardım bekliyor.

 

 

Hastalığının ilerlememesi ve ABD’de tedavi olabilmesi adına sürekli kampanyalar yapılan doğuştan SMA Tip2 hastası olan Konyalı Eslem Zümra Nilüfer bebek, hastalığın olumsuz etkilerini daha sert hissetmeye başladı. Eslem için tedavi masrafının sadece yüzde 48’i toplandı.

SMA Tip2 hastası olan Konyalı Eslem Zümra Nilüfer bebek için kritik eşik çoktan aşıldı. Hastalığın Eslem üzerindeki olumsuz etkisi her geçen gün artıyor. Baba Serkan Nilüfer, destek beklediklerini dile getirerek, çocuğunun tedavi masrafları için devletten ve vatandaştan destek bekliyor.

 

 

 

TEDAVİ PARASININ SADECE YÜZDE 48’İ TOPLANDI

Uzun süredir yetkililere seslendiklerini, yardım kampanyası başlattıklarını fakat tedavi konusunda yeterince bir yol alamadıklarını söyleyen Eslem bebeğin babası Serkan Nilüfer, “Eslem 32 aylık. Gen tedavisini alması için 2 yaşını geçmemesi, 13,5 kiloyu geçmemesi lazımdı. Eslem, 2 yaşını kaçırdı. Eslem şu an 12,5 kilo ve kritik eşik için 1 kilo kaldı. Eğer bir kilo daha alırsa parayı toplasak bile bir şey ifade etmiyor. Şu an da tedavisi için gerekli paranın yüzde 48’ini topladık.” dedi.

 

 

 

 

“ALLAH HİÇBİR ANNEYİ BABAYI EVLADIYLA SINAMASIN”

 “Eslem'i ne kadar erken tedavi için ABD'ye götürebilirsek, o kadar iyi” diyen acılı baba, “Allah, kimseyi çaresiz bırakmasın. Allah, hiçbir anne ve babayı evladıyla sınamasın. Allah, hiçbir anne ve babaya çocuğunun gözleri önünde erimesini göstermesin. Allah için bize yardımcı olun. Kızımın tedavisi için az çok demeden bize destek çıkın. Eslem, sadece bizim değil artık tüm Türkiye'nin çocuğu. Biz, Eslem için kermes açtık. Evimizdeki eşyaları satışa çıkardık. Çaresiziz ama pes etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

ESLEM İÇİN YARDIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

 

Eslem bebek için SMS kampanyası başlattıklarını söyleyen baba Serkan Nilüfer, “Biz merhametli insanlardan yardım bekliyoruz. Konya da her 3 kişiden 1’iesleme 25 lira bağış yapsa, tedavi ücreti karşılanıyor. Valilik bağış iznimiz var. SMS kampanyamız var. Eslem yazıp, 3860’a gönderdiklerinde 20 lira bağış yapmış oluyorlar. Bu da tüm operatörler için geçerli. Yurt dışı hesaplarımızda var” şeklinde konuştu.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.