TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 19 Eylül 2023 18:27

GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
19 Eylül Gaziler Günü anma programı dolayısıyla Çerkeş'te tören düzenlendi. 

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

 

 

19 Eylül Gaziler Günü anma programı dolayısıyla Çerkeş'te tören düzenlendi. 

 

Törene Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Onur Aldaş, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, MHP İlçe Başkanı Nurullah Öztürk, Gazi Satılmış Köse ve Ailesi, Kıbrıs Gazisi Mehmet Somay, Şehit Satılmış Çetinkaya'nın anne ve babası Satı-Sadık Çetinkaya, Şehit Ramazan Koltarla'nın anne ve babası Şerife-Recep Koltarla, Şehit Şaban Üke'nin annesi Şayeste Üke ve kardeşi Satılmış Üke, Şehit Dumuş Katırcıoğlu'nun anne ve babası Sultan-Aziz Katırcıoğlu, Şehit Mevlüt Yaman'ın kardeşi Mesut Yaman, kurum amirleri, stk temsilcileri, öğretmenler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Kıbrıs Gazisi Satılmış Köse tarafından yapıldı. 

 

Daha sonra gazilerimiz onuruna bir yemek tertip edildi. 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.