TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 14 Mart 2024 00:33

GÜZELYURT VE YALIÖZÜ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR!

GÜZELYURT VE YALIÖZÜ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR!
Saçak'ın Güzelyurt ve Yalıözü mahalleleri doğalgaza kavuşuyor.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

GÜZELYURT VE YALIÖZÜ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR!

 

Saçak'ın Güzelyurt ve Yalıözü mahalleleri doğalgaza kavuşuyor.

 

Saçak'ta vatandaşların talebi tek tek yerine geliyor. Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Yalıözü ve Güzelyurt mahallelerine vermiş olduğu doğalgaz sözünü yerine getirdi.

 

 

Güzelyurt ve Yalıözü Mahallelerine Doğalgaz proje başlama töreni Güzelyurt mahallesinde gerçekleştirildi. Törene AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, AK Parti İlçe Mustafa Furkan Altuntaş, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Çalışmalar hakkında açıklamada konuşan Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım,  “Çok şükür, tüm hazırlıklar bitmek üzere bu yıl ki doğal -gaz kazı çalışmalarının planlanan kısmı için kazı çalışmalarına başlanacak. Beldemizin her mahallesine her hanesine doğal gaz getirene kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. AK Parti Grup Başkanvekili Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Ankara Milletvekilimiz sizin evladınız Zeynep Yıldız hanıma, İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, Çerkeş Belediye Başkanımıza ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Saçak halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.